Xaralyn Lucca haardmeubel met sfeerhaard kopen?

De Xaralyn Lucca is een eigentijds wandmeubel met een ingebouwde elektrische haard, specifiek het model Cassette 600. Dit meubelstuk combineert functionaliteit met esthetiek en biedt een verfijnde oplossing voor moderne interieurs. Met zijn strakke vormgeving en minimalistische uitstraling voegt de Lucca een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

De elektrische haard, Xaralyn Cassette 600, is voorzien van Optimyst techniek met halogeen verlichting, waardoor een sfeervol en realistisch vlammen effect wordt gecreëerd zonder dat er een afvoer nodig is. Dit maakt het mogelijk om de Lucca vrij aan de muur te hangen, zonder ingrijpende installatievereisten. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of kantoor is, dit wandmeubel vormt het middelpunt van de ruimte en biedt tegelijkertijd de ambiance van een echte open haard.
Met de Xaralyn Lucca geniet je van het comfort van een haardvuur zonder de rompslomp van traditionele haardinstallaties, terwijl je interieur wordt verfraaid met zijn eigentijdse design.


Over Xaralyn Lucca wandmeubel

- Elektrische inzethaard in haardmeubel
- Inclusief houten ombouw in RAL 9010, dus complete set
- 3D vlammen op waterbasis met mist effect
- Ophangsysteem vergelijkbaar met montage keukenkast
- Geen rook afvoerkanaal nodig | Geen schoorsteen nodig
- Makkelijk navulbaar met watertank

Cassette 600 met Optimyst 3D vlammen

- Met Dimplex OptiMyst® technology
- 4 halogeenlampen (oud model haard)
- 1 x mistmaker inbegrepen
- Géén haardvuur geluid (wel op Dimplex LED-variant)
- Rookeffect in hoogte aanpasbaar
- Dit model wordt geleverd met houtset