Xaralyn Cassette 400 met houtset kopen?

De Xaralyn Cassette 400 elektrische haard is een verfijnde en moderne toevoeging aan elk huis, ontworpen om een sfeervolle en warme ambiance te creëren. Met een strak design en geavanceerde technologieën biedt deze haard een realistisch vuureffect zonder de noodzaak van hout, gas of schoorstenen.

Met zijn compacte afmetingen past de Xaralyn Cassette 400 perfect in verschillende interieurs, of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer of zelfs kantoorruimte. De haard is ontworpen met oog voor detail, met een levensecht vlameffect dat wordt gegenereerd door halogeen verlichting en geavanceerde Optimyst technologie. Dit zorgt voor een boeiend en ontspannend vuurbeeld dat nauwelijks te onderscheiden is van een echt houtvuur.

Een van de voordelen van deze elektrische haard is het gebruiksgemak. Met een eenvoudige installatie en bediening via een meegeleverde afstandsbediening, kunt u als gebruikers moeiteloos de waterdamp haard aanpassen naar uw voorkeur. De Cassette 400 heeft geen verwarming waardoor de sfeerhaard het hele jaar door een decoratief element kan zijn, zelfs in de zomermaanden.


Kenmerken Xaralyn Cassette 400

- Elektrische Inbouwhaard / Inzethaard
- Drie dimensionaal vuur beeld
- 3D vlammen op waterbasis met mist effect
- Geschikt om oude houtkachel te moderniseren
- Geen rook afvoerkanaal nodig | Geen schoorsteen nodig
- Makkelijk navulbaar met watertank

Cassette 400 met Optimyst 3D vlammen

- Met Dimplex OptiMyst® technology
- 4 halogeenlampen (oud model haard)
- 1 x mistmaker inbegrepen
- Géén haardvuur geluid (wel op Dimplex LED-variant)
- Rookeffect in hoogte aanpasbaar
- Dit model wordt geleverd met houtset