Xaralyn Cassette 400 Basket kopen?

De Xaralyn Basket Cassette 400 elektrische haard biedt een prachtige en gemakkelijke oplossing voor het transformeren van ongebruikte open haarden en houtkachels in sfeervolle brandpunten. Met zijn metalen behuizing straalt het duurzaamheid en elegantie uit, terwijl de inbegrepen cassette 400 zorgt voor een realistisch vlameffect dat de gezelligheid van een traditioneel open haard vuur nabootst.

De toevoeging van halogeen verlichting versterkt de illusie van dansende vlammen, waardoor een betoverende ambiance ontstaat zonder de noodzaak van hout, rook of as. Het moderne ontwerp past naadloos in verschillende interieurstijlen, van klassiek tot eigentijds, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk huis of commerciële ruimte.

Met de Xaralyn Basket Cassette 400 kunnen gebruikers genieten van de charme van een open haard zonder de gebruikelijke rompslomp en onderhoud. Het biedt niet alleen een bron van gezelligheid, maar ook een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan elke kamer, waardoor het de perfecte keuze is voor wie op zoek is naar comfort en stijl.


Over Xaralyn Cassette 400 Basket

- Elektrische inzethaard in metalen Basket
- Inclusief metalen behuizing, dus complete set
- 3D vlammen op waterbasis met mist effect
- Geschikt om oude houtkachel te moderniseren
- Geen rook afvoerkanaal nodig | Geen schoorsteen nodig
- Makkelijk navulbaar met watertank

Cassette 400 met Optimyst 3D vlammen

- Met Dimplex OptiMyst® technology
- 4 halogeenlampen (oud model haard)
- 1 x mistmaker inbegrepen
- Géén haardvuur geluid (wel op Dimplex LED-variant)
- Rookeffect in hoogte aanpasbaar
- Dit model wordt geleverd met houtset