Elektrisch Inzet

Dimplex Cassette 400

De Dimplex Cassette 400 Optimist inzet sierhaard  is net als de grotere broer (cassette 600) een eenvoudig in te bouwen waterdamphaard. Door zijn geringe afmetingen past deze inzet sfeerhaard in veel situatie's, bijvoorbeeld een boekenkast en in de bovenzijde van een dressoir of tv-meubel.  De houtset kunt u simpel optillen, hieronder zit de watertank welke u met gewoon leidingwater kunt bijvullen.

Het Opti-Myst vuur bestaat uit een vuurbeeld van ultradunne waterdamp, en maakt een einde aan het 'platte vuurbeeld' van elektrische haarden. Het Opti-myst vuur is in vlam hoogte instelbaar waardoor een zeer realistisch 3-D vuurbeeld ontstaat.

Deze Faber inzet waterdamp sfeerhaard is verkrijgbaar in een 600 variant (60 x 21cm) en een 400 variant (40 x 21 cm). Beide uitvoeringen zijn alleen verkrijgbaar met een decor houtset. Een handige afstandsbediening voor aan/uit schakelen wordt bijgeleverd.

Dimplex Cassette 600

De Dimplex inzet Cassette 600 Optimist sierhaard  is een eenvoudig in te bouwen waterdamphaard. Door zijn geringe afmetingen past deze sfeerhaard in veel situatie's, bijvoorbeeld een boekenkast en in de bovenzijde van een dressoir of tv-meubel.  De houtset kunt u simpel optillen, hieronder zit de watertank welke u met gewoon leidingwater kunt bijvullen.

Het Opti-Myst vuur bestaat uit een vuurbeeld van ultradunne waterdamp, en maakt een einde aan het 'platte vuurbeeld' van elektrische haarden. Het Opti-myst vuur is in vlam hoogte instelbaar waardoor een zeer realistisch 3-D vuurbeeld ontstaat.

Deze inzet waterdamp van Faber sfeerhaarden is verkrijgbaar in een 400 (40 x 21 cm) en een 600 variant (60 x 21cm). Beide uitvoeringen zijn alleen verkrijgbaar met een decor houtset. Een handige afstandsbediening voor aan/uit schakelen wordt bijgeleverd.

Dimplex Cassette 500

De Dimplex Cassette 500 Optimist inzet sierhaard is het nieuwste type waterdamphaard in de cassette range van Faber Haarden. Deze inzet sfeerhaard heeft geen lade aan de voorzijde en dat heeft weer als voordeel dat u een strakke voorkant aan uw ombouw kunt maken, dus zonder naden en kieren. Andere voordelen van deze Cassette 500 waterdamp sier haard is dat er knisperend houtvuur geluid is toegevoegd voor nog meer openhaard beleving, de verlichting is uitgevoerd met energiezuinige LED verlichting  en u kunt de haard aansluiten op een vaste wateraansluiting maar water bijvullen door gebruik te maken van de bijgeleverde watertank blijft mogelijk.

De afstandsbediening is moderner en beschikt over faber bluetooth technologie waarmee u het knisperend haard geluid en de hoogte van het waterdamp kunt regelen. De houtset is voorzien van LED verlichting waardoor het lijkt alsof de houtstammen echt gloeien.

Dimplex Cassette 725 met brede houtset

De Dimplex Cassette 725 Optimist inzet sierhaard is het nieuwste type waterdamphaard in de cassette range van Faber Haarden. Deze inzet sfeerhaard heeft geen lade aan de voorzijde en dat heeft weer als voordeel dat u een strakke voorkant aan uw ombouw kunt maken, dus zonder naden en kieren. Andere voordelen van deze Cassette 725 waterdamp sier haard is dat er knisperend houtvuur geluid is toegevoegd voor nog meer openhaard beleving, de verlichting is uitgevoerd met energiezuinige LED verlichting  en u kunt de haard aansluiten op een vaste wateraansluiting maar water bijvullen door gebruik te maken van de bijgeleverde watertank blijft mogelijk.

De afstandsbediening is moderner en beschikt over faber bluetooth technologie waarmee u het knisperend haard geluid en de hoogte van het waterdamp kunt regelen. De houtset is voorzien van LED verlichting waardoor het lijkt alsof de houtstammen echt gloeien.

Dimplex Cassette 1000

De Dimplex inzet Cassette 1000 Optimist sier haard is een nieuw type waterdamphaard in de cassette serie van Faber Haarden. Deze sfeerhaard heeft geen lade meer aan de voorzijde en dat heeft weer als voordeel dat u een strakkere voorkant aan uw ombouw kunt maken, dus zonder naden en kieren. De verlichting is uitgevoerd met energiezuinige LED verlichting en u kunt de haard aansluiten op een vaste wateraansluiting maar water bijvullen door gebruik te maken van de bijgeleverde watertank blijft mogelijk.

De moderne afstandsbediening beschikt over Faber bluetooth technologie waarmee u het knisperend haard geluid en de hoogte van het waterdamp kunt regelen. Deze inzet waterdamp sfeerhaard Cassette 1000 heeft een afmeting van 100 x 36 cm. Deze uitvoering is alleen verkrijgbaar met een decor houtset. Een bluetooth afstandsbediening voor aan/uit schakelen wordt bijgeleverd.

Dimplex Juneau met LED decor houtset

De Dimplex Juneau Opti-Myst is net als de L-variant een makkelijk in te bouwen waterdamphaard en kan in vele verschillende toepassingen, ook hier zolang de lade aan de voorzijde maar open kan. Achter het frontje aan de voorzijde zit de watertank welke u met leidingwater kunt vullen.

Het Opti-Myst vuur bestaat uit een vuurbeeld van ultradunne waterdamp, en maakt een einde aan het 'platte vuurbeeld' van elektrische haarden. Het Opti-myst vuur is in vlam hoogte instelbaar waardoor een zeer realistisch 3-D vuurbeeld ontstaat.

Deze Faber Cassette M waterdamp sfeerhaard met lade is verkrijgbaar in een M (57 x 30cm) en een L variant (73 x 36cm). Alleen de grote uitvoering heeft witte kiezels of een decor houtset als keuze mogelijkheid.

Dimplex Cassette L met hout decor

De Dimplex Cassette L inzethaard Opti-Myst met hout decorset is een eenvoudig in te bouwen waterdamphaard en kan in vele verschillende situatie worden ingebouwd, je kunt het zo gek niet bedenken, maak je eigen ombouw van mdf of gipsplaten en zorg voor een nis waar de haard in kan komen te staan. Misschien nog een ander paneeltje op de voorzijde en je eigen open haard is gemaakt.

Deze Faber inzet waterdamp sfeerhaard met lade is verkrijgbaar in een M (57 x 30cm) en een L variant (73 x 36cm). Alleen de grote uitvoering heeft witte kiezels of een decor houtset als keuze mogelijkheid. De M-uitvoering is altijd met houtset. Natuurlijk kun je haard aan en uitzetten met een handzender.

Dimplex Cassette L met witte steentjes

De Dimplex inzet Cassette L Opti-Myst met witte kiezels of steentjes is een eenvoudig in te bouwen waterdamphaard en kan in vele verschillende situatie worden ingebouwd, zolang de lade aan de voorzijde maar open kan. De steentjes kunnen vervangen worden door je eigen decoratief droogmateriaal, bv. een ander kleur steentjes, glas of gesprokkelde takken uit het bos. Het Opti-myst vuur is in vlam hoogte instelbaar waardoor een zeer realistisch 3-D vuurbeeld ontstaat.

Deze Faber inzet waterdamp sfeerhaard met lade is verkrijgbaar in een M (57 x 30cm) en een L variant (73 x 36cm). Alleen de grote uitvoering heeft witte kiezels of een decor houtset als keuze mogelijkheid.

Dimplex Silverton inzethaard

De Dimplex inzet waterdamp haard Silverton ( Opti-Myst ) is de perfecte oplossing voor een schouw of houthaard die niet meer wordt gebruikt. De Mystic Fire waterdamp sfeerhaard Basket bestaat uit een metalen rek met daarop houtstammen geplaatst. De hout decor set is voorzien van LED verlichting waardoor het net lijkt alsof het hout gloeit. De Basket zelf is ook voorzien van LED verlichting waardoor het stroomverbruik drastisch wordt verminderd.

Het waterdamp Opti-Myst vuur bestaat uit een vuurbeeld van ultradunne waterdamp, en maakt een einde aan het 'platte vuurbeeld' van elektrische haarden. Het Opti-myst vuur is in vlam hoogte instelbaar waardoor een zeer realistisch 3-D vuurbeeld ontstaat.

Wilt u uw bestaande schouw een tweede leven of andere invulling geven? Kies dan voor de makkelijk te plaatsen Faber waterdamphaard Basket.