Faber e-Slim 120 cinewall met waterdamp haard kopen?

De Faber e-Slim 120 is een toevoeging aan moderne interieurs, een perfecte combinatie van stijl en technologie. Met zijn strakke design en luxe uitstraling past hij naadloos in elke Cinewall haardopstelling. Wat deze haard echt bijzonder maakt, is zijn geavanceerde waterdamptechnologie, Optimyst. Het 3D haardvuur dat hierdoor ontstaat, is levensecht en adembenemend.

Naast zijn esthetische kwaliteiten biedt de e-Slim 120 ook praktische voordelen. De waterdamp haard fungeert als een efficiënte bij-verwarmingsbron, waardoor je niet alleen kunt genieten van de warmte, maar ook van de zuinige LED-verlichting die het hele jaar door sfeer brengt zonder het milieu te belasten. Met de mogelijkheid om de sfeer aan te passen via een handige app, is het creëren van de perfecte ambiance nog nooit zo eenvoudig geweest.

Met de Faber e-Slim 120 haal je niet alleen een luxe inbouwhaard in huis, maar ook een stukje toekomst. Het vuur uit de kraan is niet langer een droom, maar een realiteit die je elke dag kunt ervaren. Bezoek onze showroom in Almere voor meer informatie over deze Faber haard.


Kenmerken Faber e-Slim Linear 1200/450-I 

- Volwaardige elektrische inbouwhaard
- Speciaal ontwikkelt voor een Cinewall
- 3D vlammen op waterbasis met mist effect
- Sfeerhaard zonder afvoer of rookkanaal
- Inclusief een verwarming functie

- Volledig met LED verlichting
- OptiMyst waterdamp haard
- Vaste water aansluiting of via los pomp systeem
- Decoractie naar keuze, steentjes of houtstammen