Faber e-MatriX Vertical 80 x 160 Doorkijk


Zoekt u een hoge doorkijk haard of roomdivider met sfeerhaard? De e-Matrix Vertical verbindt 2 ruimtes met elkaar door een scheidingswand. Een elektrische waterdamp haard zonder afvoer. Afmeting 80 x 160cm

 

Faber e-MatriX Vertical brander

Het bijzondere vuureffect wordt gecreëerd door een combinatie van koudwaternevel en speciale (LED-)verlichting, een gepatenteerde innovatie. Dit unieke samenspel resulteert in een driedimensionaal beeld dat overtuigend lijkt op vlammen en rook, dansend langs een decor van houtstammen, witte kiezels of sprankelende acrylkristallen.

 

Veilig & Kindvriendelijk

De Faber elektrische haarden bieden een veilige en kindvriendelijke optie voor huiselijke warmte. Met hun innovatieve ontwerp, vrij van rook en zonder afvoerkanaal, zijn ze ideaal voor gezinnen met huisdieren en kinderen. Deze haarden werken op waterbasis, wat zorgt voor een milieuvriendelijke en efficiënte sfeeroplossing. Geniet van de gezelligheid van een open haard zonder zorgen over veiligheid of milieu-impact. Perfect voor een knusse sfeer in elk huis.

 

e-MatriX Bottom Light module

De keuze voor de onderste lichtmodule biedt een warmere en authentiekere gloed aan het vuurbeeld. Met aanpasbare intensiteit, dynamiek en kleuren, versterkt deze optie de uitstraling van de haard aanzienlijk. Een onmisbare toevoeging, tegen meerprijs, die de ambiance verbetert en beschikbaar is voor alle e-MatriX modellen.

 

e-MatriX Ceramic Logset

De keramische houtblokken van Faber e-Matrix bieden topkwaliteit. Deze Logset is nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Tijdloos en klassiek, deze decoratieset voor je waterdamp open haard verzekert een stijlvolle uitstraling die in elk interieur past. Optioneel naar wens in uw e-Matrix mee te bestellen.

 

e-MatriX Acrylic Deco set

Optioneel is er de mogelijkheid om de exclusieve Acrylic Ice decoratieset te selecteren. Deze set bevat uniek ontworpen transparante "ijs-scherven" die de basis van uw open haard bedekken, waardoor een ultramoderne esthetiek ontstaat. Ideaal voor interieurs met een industriële look.

 

e-MatriX Carrara Deco set

U kunt ervoor kiezen een decoratieset met Carrara kiezels toe te voegen. Carrara kiezels zijn beroemd, sneeuwwit van kleur, en worden geclassificeerd als marmersoorten. Dit type witte kiezels straalt luxe uit en past perfect bij een strak en modern interieur.

 

e-MatriX ITC-app control

Met de Faber app heb je volledige controle over je Faber haard via je smartphone of tablet. Naast de basisfuncties biedt de app een scala aan extra vooraf ingestelde opties. Je kunt de haard bijvoorbeeld automatisch laten uitschakelen wanneer er niemand thuis is of wanneer een open raam wordt gedetecteerd. Bovendien houdt de app de gebruiksgegevens en servicebehoeften bij, en geeft hij tijdig meldingen wanneer onderhoud vereist is. Met de Faber app geniet je niet alleen van gemak, maar ook van gemoedsrust, wetende dat je haard altijd efficiënt en veilig werkt.