Faber e-Matrix 80x50cm waterdamp roomdivider haard kopen?

De e-Matrix Mood 80/50-RD is een luxe en innovatie elektrische open haard van Faber Fires in Heerenveen. Als een populaire roomdivider haard, verbindt hij naadloos twee ruimtes met elkaar, waardoor een gevoel van samenhang en warmte ontstaat. U hoeft alleen een scheidingswand laten ontwerpen en realiseren voor deze doorkijk haard. Dit see-through model maakt gebruik van e-MatriX brander technologie met 3D OptiMyst, waardoor een levensecht vuureffect wordt gecreëerd dat de ruimte vult met een betoverende gloed.

De optionele levendige gloeibed en luxe keramische houtblokken voegen een vleugje authenticiteit toe aan de sfeer, terwijl de afvoerloze constructie en bij-verwarming unit zorgen voor ultiem gemak en comfort. Met aansluiting op de waterleiding biedt deze haard een eenvoudige en efficiënte verwarmingsoplossing voor elk huis.

Optionele top- en bodemverlichting voegen een extra dimensie toe aan de ambiance, terwijl de Faber ITC App bediening het gemakkelijk maakt om de haard vanaf elke locatie te regelen. Met open raam detectie en cool-to-the-touch glas, combineert de Faber e-Matrix Mood 80/50-RD veiligheid met stijl, waardoor het de perfecte keuze is voor elke moderne woning.


Omschrijving Faber e-Matrix Mood 800/500-RD 

- Elektrische roomdivider haard / Doorkijk haard
- Authentieke beleving van een open haard
- Optionele bodem en top verlichting voor optimale ambiance
- Geen afvoer of rookkanaal nodig
- Inclusief een verwarming unit tot max 2Kw

- Volledig uitgevoerd met zuinige LED lampen
- OptiMyst 3D waterdamp haard met mist effect
- Vaste water aansluiting of via een apart pomp systeem
- Decoractie naar keuze, Acrylic Deco set of Ceramic Logset
- Afmeting ca. 80 x 50cm glas (beide lange kanten en kopzijde glas)