Dimplex en Faber doorkijk haarden

Dimplex Opti-Myst sfeerhaarden op waterdamp zijn uitermate geschikt om als doorkijkhaard te monteren. Deze waterdamp haarden passen zich moeiteloos aan in ieder design. Kies de voordelige handmatige watertank of kies voor eindeloos automatisch bijvullen. Het kan met haarden van Dimplex, Faber en Xaralyn.

Wil je meer weten over waterdamp haarden? Bezoek dan onze showroom in Almere aan de Striptekenaar 34-A.

Tip: je eigen doorkijk haard maak je ook met de Cassette serie (bv Cassette M of L, of de Cassette 400/500/600/1000). Jouw ontwerp zit nergens aan vast. Laat je fantasie gaan en creƫer een roomdivider of doorkijk haard op elke denkbare plaats in je woonkamer.

Faber e-Box doorkijk haard

Een fascinerend vuurbeeld uit wervelende koudwaternevel en energiezuinige LED-verlichting. Dat is wat de Faber e-Box en e-Matrix sfeerhaarden typeren en dat zonder gas en een schoorsteen. De decoratie in de haard is volledig naar je eigen keuze, kies houtstammen of steentjes. Inclusief een elektrische kachel verwarming. Een toekomstgerichte sfeerhaard, ideaal op plekken waar een inbouw gas- of houthaard niet mogelijk is. Zeg maar gerust, overal toepasbaar.

Wil je meer weten over waterdamp haarden? Bezoek dan onze showroom in Almere aan de Striptekenaar 34-A.

Dimplex Opti-Myst elektrische haarden

Liefhebbers van haardvuur geven de voorkeur aan een haard met houtblokken. Het frameloze design, fascinerende vuurbeeld, de levensechte houtdecoratie en het gloeibed (optie) van de elektrische e-MatriX Mood vormen een rijk en vol haardvuur dat blijft boeien. Alternatieve bodembedekkingen behoren tevens tot de mogelijkheden, denk eens aan witte steentjes. Kortom, een toekomstbestendig alternatief voor een authentiek haardvuur, met driedimensionale waterdamp vlammen, veilig, energiezuinig, zonder gas, uitstoot of schoorsteen.

Wil je meer weten over Opti-Myst haarden? Bezoek dan onze showroom in Almere aan de Striptekenaar 34-A.