Xaralyn Jörne haardmeubel met sfeerhaard kopen?

Het Xaralyn Jörne haardmeubel met de elektrische haard Cassette 600 is een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Het meubel combineert functionaliteit met elegantie, waardoor het een blikvanger wordt in elke ruimte. De haard zelf, de Cassette 600, biedt de charme van een traditioneel haardvuur, maar met het gemak van moderne technologie. Met realistische vlammen en een instelbaar verwarmingssysteem biedt het zowel visueel als thermisch comfort.

Het haardmeubel is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en hoogwaardige materialen. Het biedt een platform voor de haard, die hierdoor extra in de schijnwerpers komt te staan. De strakke lijnen en het tijdloze design maken het geschikt voor diverse interieurstijlen, van klassiek tot modern.

Of je nu gezelligheid wilt creëren in de woonkamer, een ontspannen sfeer wilt in de slaapkamer of een statement wilt maken in een kantoorruimte, het Xaralyn Jörne haardmeubel met de elektrische haard Cassette 600 voegt warmte, stijl en functionaliteit toe aan elke omgeving.


Over Xaralyn Jorne + Cassette 600

- Elektrische inzethaard in haardmeubel
- Inclusief houten ombouw, dus complete set
- 3D vlammen op waterbasis met mist effect
- Ophangsysteem vergelijkbaar met montage keukenkast
- Geen rook afvoerkanaal nodig | Geen schoorsteen nodig
- Makkelijk navulbaar met watertank

Cassette 600 met Optimyst 3D vlammen

- Met Dimplex OptiMyst® technology
- 4 halogeenlampen (oud model haard)
- 1 x mistmaker inbegrepen
- Géén haardvuur geluid (wel op Dimplex LED-variant)
- Rookeffect in hoogte aanpasbaar
- Dit model wordt geleverd met houtset