Elektrisch Wand

Faber Nissum Landscape zwart

De elektrische waterdamphaard Nissum Landscape is een nieuwe en breder wandhaard model in het ruime assortiment van Faber wandhaarden en is uitgevoerd met het optimist waterdamp systeem. In het Opti-Myst systeem wordt water met een speciale verdamper omgezet in waterdamp. Deze ultra fijne waterdamp wordt vanaf de onderzijde met speciaal oranje kleurige halogeen lampen verlicht waardoor de speelse waterdamp wordt omgetoverd in een sfeervol en realistisch vlam effect.

De Nissum Landscape beschikt over een hete lucht verwarming welke in 2 vermogensstanden te gebruiken is, namelijk 1Kw of 2Kw. Daarnaast kunt u de kachel met een thermostaat instellen zodat u altijd van de juiste temperatuur in uw woonkamer, slaapkamer, caravan, kantoor of chalet kunt genieten. Naast de gezellige sfeer van deze waterdamphaard heeft u lekkere extra verwarmingsbron.

De bredere wandhaard van Faber is alleen verkrijgbaar in de kleur hoogglans zwart.

Faber Nissum hanghaard, 4 kleuren

De Nissum kan als wandhaard of inbouwhaard worden gebruikt. De omlijsting is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en kan eenvoudig worden gemonteerd door middel van 3 schroeven. Door de houtset op te tillen komt u bij de watertank van ongeveer 1,5 liter, goed voor ruim 8 branduren en is navulbaar met kraanwater.

De elektrische waterdamp wandhaard Nissum is voorzien van een warmte functie aan de boven in het apparaat. Deze warmtebron van 1000 of 2000 watt blaast heerlijk warme lucht en kunt u met de bijgeleverde afstandsbediening makkelijk in en uitschakelen. De snelheid van het opti-myst vlameffect kunt u doormiddel van een draaiwiel aan de onderzijde van het apparaat instellen. Deze wand sfeerhaard wordt geleverd met een luxe afstandsbediening.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart hoogglans, wit hoogglans, rood hoogglans of beton look grijs (hpl).