Dimplex Danville 2.0 zwart

Xaralyn Basket Albany
Vrijstaande elektrische sfeerhaard in authentieke kachel stijl. Populair model in combinatie met een schouw. Voorzet haard van het merk Dimplex. Met OptiMyst techniek op waterbasis. Inclusief een verwarming.

Dimplex Stockbridge zwart

Xaralyn, Faber waterdamp haarden
Vrijstaande Opti-Myst 3d Haard. Elektrische kachel in de looks van een houtkachel. Inclusief verwarming en Opti-Myst techniek. Bekijk de Dimplex Stockbridge 'Grand noir' nu in onze showroom.

Dimplex Stockbridge rood

Xaralyn mystic fire op waterbasis haard
Vrijstaande Opti-Myst 3d Haard. Elektrische kachel in de looks van een houtkachel. Inclusief verwarming en Opti-Myst techniek. Bekijk de Dimplex Stockbridge 'Grand Rouge' nu in onze showroom.

Dimplex Duroflame Batavia 400


Combineer klassieke charme van Duroflame met geavanceerde technologie van Dimplex Optimyst. Batavia E400 met gebogen hoekig glas. Zonder verwarming. 3D waterdamp vuur met houtset.

Dimplex Duroflame Batavia 500

Xaralyn Mystic fire vrijstaand
Dimplex combineert Opti-Myst technologie met de klassieke charme van Duroflame pelletkachels. Batavia E500 met gebogen hoekig glas. Zonder verwarming. 3D waterdamp vuur met houtset.

Dimplex Silverton

Faber Basket en Xaralyn 400
Geen gedoe meer met hout? Kies dan de Dimplex Silverton Basket als uw nieuwe inzethaard. Geschikt voor plaatsing in houtkachels. Zuinige LED uitvoering. Met watertank vulling. In showroom te bekijken.

Dimplex Torn 64


Dimplex Torn 64 kopen? De Dimplex Torn 64 is een moderne vrijstaande sfeerhaard. Inclusief Dimplex Cassette 250 Optimyst 2.0 eco. Metalen ombouw in de kleur zwart. 3D vlammen op waterbasis.

Dimplex Torn 100


De Torn 100 is de hoogste variant van de Torn serie. Inclusief een Dimplex Cassette 400 Heat 2.0 version. Met verwarming. Zwarte metalen ombouw. Vlameffect Mystic Fire met tankvulling.

Dimplex Natur 120


Dimplex Natur 120 kopen? Geinspireerd op de wereldberoemde Scandinavische vuurtorens. Ruimte voor houtopslag onder de haard. Met verwarming. Uitgevoerd met Optimyst Technology van Dimplex.

Dimplex Fyr 127


De grootste ronde vrijstaande haard van Dimplex. De Fyr 127 kachel is uitgevoerd in elegant en tijdloos zwart design. Inclusief verwarming 1.6 kw. Rook effect op basis van water. Veilig en duurzaam.