Faber e-Vertical 80x160cm waterdamp doorkijk haard kopen?

De e-Vertical 80/160-ST is een luxe en innovatie elektrische open haard van Faber Fires in Heerenveen. Als een populaire hoge doorkijk haard, verbindt hij naadloos twee ruimtes met elkaar, waardoor een gevoel van samenhang en warmte ontstaat. U hoeft alleen een scheidingswand laten ontwerpen en realiseren voor deze meest luxe roomdivider. Dit see-through model maakt gebruik van e-MatriX brander technologie met 3D OptiMyst, waardoor een levensecht vuureffect wordt gecreëerd dat de ruimte vult met een betoverende gloed.

De optionele levendige gloeibed en luxe keramische houtblokken voegen een vleugje authenticiteit toe aan de sfeer, terwijl de afvoerloze constructie en bij-verwarming unit zorgen voor ultiem gemak en comfort. Met aansluiting op de waterleiding biedt deze haard een eenvoudige en efficiënte verwarmingsoplossing voor elk huis.

Optionele top- en bodemverlichting voegen een extra dimensie toe aan de ambiance, terwijl de Faber ITC App bediening het gemakkelijk maakt om de haard vanaf elke locatie te regelen. Met open raam detectie en cool-to-the-touch glas, combineert de Faber e-Vertical 80/160-ST veiligheid met stijl, waardoor het de perfecte keuze is voor elke moderne woning.


Omschrijving Faber e-Vertical 800/1600-ST 

- Elektrische doorkijk haard of roomdivider
- Authentieke beleving van een open haard
- Verbind 2 ruimtes op een natuurlijke manier
- Geen afvoer of rookkanaal nodig
- Inclusief een verwarming unit tot max 2Kw

- Volledig uitgevoerd met zuinige LED lampen
- OptiMyst 3D waterdamp haard met mist effect
- Vaste water aansluiting of via een apart pomp systeem
- Decoractie naar keuze, Acrylic Deco set of Ceramic Logset
- Afmeting ca. 80 x 160cm glas (beide kanten glas)