Faber e-SliM Cinewall 120 x 45 Front


De innovatieve e-SliM Linear is een hoogwaardige elektrische haard. Geringe inbouwdiepte voor een luxe inbouwhaard. Verbluffend echt vuurbeeld dat bestaat uit licht en waterdamp. 120 x 45cm zichtmaat.

Faber e-SliM Cinewall 170 x 45 Front


Faber e-Slim Linear is de ideale waterdamp haard voor onder een TV. Een sfeervolle verrijking van elke wand, elk concept, op elke locatie. Eindeloze mogelijkheden om vuur te beleven. 170 x 45cm zichtmaat.

Faber e-SliM Cinewall 220 x 45 Front


e-Slim Lineair van Faber Fires heeft standaard instelbaar multicolour vuurbeeld en bovenverlichting. Lange waterdamp haard in Cinewall. Past bij TV's tot 85 inch. Vaste water aansluiting. Afmeting 220 x 45cm zichtmaat.

 

Faber e-Slim Linear brander

Het bijzondere vuureffect wordt gecreëerd door een combinatie van koudwaternevel en speciale (LED-)verlichting, een gepatenteerde innovatie. Dit unieke samenspel resulteert in een driedimensionaal beeld dat overtuigend lijkt op vlammen en rook, dansend langs een decor van houtstammen of sprankelende acrylkristallen. Deze brander is speciaal ontwikkeld voor de Faber Cinewall haard e-Slim.

 

Veilig & Kindvriendelijk

De Faber elektrische haarden bieden een veilige en kindvriendelijke optie voor huiselijke warmte. Met hun innovatieve ontwerp, vrij van rook en zonder afvoerkanaal, zijn ze ideaal voor gezinnen met huisdieren en kinderen. Deze haarden werken op waterbasis, wat zorgt voor een milieuvriendelijke en efficiënte sfeeroplossing. Geniet van de gezelligheid van een open haard zonder zorgen over veiligheid of milieu-impact. Perfect voor een knusse sfeer in elk huis.

 

e-SliM Ceramic Logset

De keramische houtblokken van Faber e-SliM bieden topkwaliteit. Deze Logset is nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Tijdloos en klassiek, deze decoratieset voor je waterdamp open haard verzekert een stijlvolle uitstraling die in elk interieur past. Standaard in uw e-SliM haard.

 

e-SliM Acrylic Deco set

Optioneel is er de mogelijkheid om de exclusieve Acrylic Ice decoratieset te selecteren. Deze set bevat uniek ontworpen transparante "ijs-scherven" die de basis van uw open haard bedekken, waardoor een ultramoderne esthetiek ontstaat. Ideaal voor interieurs met een industriële look.

 

e-Slim Flame Connect App

De e-SliM Linear biedt aanpasbare kleuren voor zowel de 'vlammen' als de bovenverlichting, zodat ze perfect passen bij elke gewenste stijl of sfeer. Kies uit acht ingebouwde sfeerverlichtingsthema's of stel je eigen favoriete combinatie samen. Dankzij LED-verlichting is het energieverbruik minimaal. Bedien de e-SliM Linear gemakkelijk aan de haard met de meegeleverde afstandsbediening of via de Flame Connect App.