Faber e-MatriX Linear 105 x 40 Front


Een brede haard van 105cm breed. Met glas hoogte 40cm geeft dit een echt gashaard gevoel. Maar dan met OptiMyst 3D vlammen met Aqua Technology. Afmeting 105 x 40 cm. Bezoek onze showroom voor meer info.

Faber e-MatriX Linear 105 x 40 Tweezijdig


Ontdek het levendige vuurbeeld van de Faber e-MatriX 1050/400 II tweezijdige elektrische haard. OptiMyst 3D vlammen met Aqua Technology. Brede haard met laag glas. Incl een verwarming. 1050 x 40cm glas maat.

Faber e-MatriX Linear 105 x 40 Driezijdig


Kies de Faber e-MatriX 1050/400 driezijdige elektrische haard als alternatief voor een gas of houthaard. OptiMyst 3D vlammen met Aqua Technology. Afmeting 1050 x 40cm met links en rechts glas. 3D haarden

Faber e-MatriX Linear 130 x 40 Front


Een brede inbouwhaard van 130cm breed. Een bijna echte open haard zonder afvoer of rookkanaal. Kies voor gemak met de OptiMyst 3D met Aqua Technology. Inclusief een verwarming. Afmeting 130 x 40 cm.

Faber e-MatriX Linear 130 x 40 Tweezijdig


Ontdek het levendige vuurbeeld van de e-MatriX tweezijdige elektrische haard. OptiMyst 3D vlammen met Aqua Technology. Incl een kachel functie. 1050 x 40cm glas maat. Naar wens met links of rechts glas.

Faber e-MatriX Linear 130 x 40 Driezijdig


Koop de Faber e-MatriX Linear driezijdige elektrische haard als alternatief voor een hologram-haard. OptiMyst 3D vlammen met Aqua Technology. Afmeting 1050 x 40cm. 3D haarden met links en rechts glas.

 

Faber e-MatriX Linear brander

Het bijzondere vuureffect wordt gecreëerd door een combinatie van koudwaternevel en speciale (LED-)verlichting, een gepatenteerde innovatie. Dit unieke samenspel resulteert in een driedimensionaal beeld dat overtuigend lijkt op vlammen en rook, dansend langs een decor van houtstammen, witte kiezels of sprankelende acrylkristallen.

 

Veilig & Kindvriendelijk

De Faber elektrische haarden bieden een veilige en kindvriendelijke optie voor huiselijke warmte. Met hun innovatieve ontwerp, vrij van rook en zonder afvoerkanaal, zijn ze ideaal voor gezinnen met huisdieren en kinderen. Deze haarden werken op waterbasis, wat zorgt voor een milieuvriendelijke en efficiënte sfeeroplossing. Geniet van de gezelligheid van een open haard zonder zorgen over veiligheid of milieu-impact. Perfect voor een knusse sfeer in elk huis.

 

e-MatriX Toplight module

De Toplight module is een optionele toevoeging aan de e-MatriX haard die het vuurbeeld naar nieuwe hoogten tilt. Met LED-lichtoptica biedt deze functie dynamische verlichting voor het hele haardinterieur. Pas de instellingen gemakkelijk aan via de Faber app, om de sfeer, stemming of stijl te complementeren. Kies uit voorgeprogrammeerde opties of creëer je eigen ambiance.

 

e-MatriX Bottom Light module

De keuze voor de onderste lichtmodule biedt een warmere en authentiekere gloed aan het vuurbeeld. Met aanpasbare intensiteit, dynamiek en kleuren, versterkt deze optie de uitstraling van de haard aanzienlijk. Een onmisbare toevoeging, tegen meerprijs, die de ambiance verbetert en beschikbaar is voor alle e-MatriX modellen.

 

e-MatriX Ceramic Logset

De keramische houtblokken van Faber e-Matrix bieden topkwaliteit. Deze Logset is nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Tijdloos en klassiek, deze decoratieset voor je waterdamp open haard verzekert een stijlvolle uitstraling die in elk interieur past. Optioneel naar wens in uw e-Matrix mee te bestellen.

 

e-MatriX Acrylic Deco set

Optioneel is er de mogelijkheid om de exclusieve Acrylic Ice decoratieset te selecteren. Deze set bevat uniek ontworpen transparante "ijs-scherven" die de basis van uw open haard bedekken, waardoor een ultramoderne esthetiek ontstaat. Ideaal voor interieurs met een industriële look.

 

e-MatriX Carrara Deco set

U kunt ervoor kiezen een decoratieset met Carrara kiezels toe te voegen. Carrara kiezels zijn beroemd, sneeuwwit van kleur, en worden geclassificeerd als marmersoorten. Dit type witte kiezels straalt luxe uit en past perfect bij een strak en modern interieur.

 

e-MatriX ITC-app control

Met de Faber app heb je volledige controle over je Faber haard via je smartphone of tablet. Naast de basisfuncties biedt de app een scala aan extra vooraf ingestelde opties. Je kunt de haard bijvoorbeeld automatisch laten uitschakelen wanneer er niemand thuis is of wanneer een open raam wordt gedetecteerd. Bovendien houdt de app de gebruiksgegevens en servicebehoeften bij, en geeft hij tijdig meldingen wanneer onderhoud vereist is. Met de Faber app geniet je niet alleen van gemak, maar ook van gemoedsrust, wetende dat je haard altijd efficiënt en veilig werkt.