Faber e-BoX 100 x 45 Front


De e-Box is het instap model van de uitgebreide Faber haarden collectie. Deze waterdamp haard heeft de basis functie's. Optie's niet mogelijk. Wel diverse decoratie sets mogelijk. 100 x 45cm glas afmeting.

Faber e-BoX 100 x 45 Doorkijk


De Faber e-Box doorkijk haard. Ideale tunnelhaard in een scheidingswand. Verbind 2 losse ruimtes met deze waterdamp haard van 1 meter breed. Met kiezels of houtset. Een hybride waterdamp haard met 3D vuur.

 

Faber e-Box brander

Het bijzondere vuureffect wordt gecreëerd door een combinatie van koudwaternevel en speciale (LED-)verlichting, een gepatenteerde innovatie. Dit unieke samenspel resulteert in een driedimensionaal beeld dat overtuigend lijkt op vlammen en rook, dansend langs een decor van houtstammen, witte kiezels of sprankelende acrylkristallen.

 

Veilig & Kindvriendelijk

De Faber elektrische haarden bieden een veilige en kindvriendelijke optie voor huiselijke warmte. Met hun innovatieve ontwerp, vrij van rook en zonder afvoerkanaal, zijn ze ideaal voor gezinnen met huisdieren en kinderen. Deze haarden werken op waterbasis, wat zorgt voor een milieuvriendelijke en efficiënte sfeeroplossing. Geniet van de gezelligheid van een open haard zonder zorgen over veiligheid of milieu-impact. Perfect voor een knusse sfeer in elk huis.

 

e-BoX Ceramic Logset

De keramische houtblokken decoratieset van de Faber e-Box biedt een uitzonderlijke kwaliteit, nauwelijks te onderscheiden van echt. Deze tijdloos klassieke decoratieset voor je haard garandeert een hoogwaardige uitstraling die in ieder interieur past. Bij de Faber e-Box wordt de Logset 1000 optioneel geleverd, dit zijn geen losse blokken.

 

e-BoX Acrylic Deco set

Optioneel is er de mogelijkheid om de exclusieve Acrylic Ice decoratieset te selecteren. Deze set bevat uniek ontworpen transparante "ijs-scherven" die de basis van uw open haard bedekken, waardoor een ultramoderne esthetiek ontstaat. Ideaal voor interieurs met een industriële flair.

 

e-BoX Carrara Deco set

U kunt ervoor kiezen een decoratieset met Carrara kiezels toe te voegen. Carrara kiezels zijn beroemd, sneeuwwit van kleur, en worden geclassificeerd als marmersoorten. Dit type witte kiezels straalt luxe uit en past perfect bij een strak en modern interieur.