Dimplex Cassette 500 Multi-Color waterdamp haard kopen?

De Cassette 500 haard het ultieme sfeervolle vuur zonder rookafvoer. Het open vuursysteem creëert een levensechte vlammen ervaring, perfect voor het toevoegen van een warme stijl aan elke ruimte. Wat het nog beter maakt, is dat het volledig veilig is voor kinderen en huisdieren. Dimplex brengt nu de Cassette 500 met Multi-Color. Dezelfde gezellige open haard, maar dan met meer functionaliteiten dan ooit te voren.

De Upgrade van de Cassette 500 MultiColor bestaat uit meerkleurige LED vlammen, een knisper module met haardvuur geluid, verbeterde vlam instellingen, een verbeterde afstandsbediening. De Multi-Colour modellen zijn nu ook met een APP te bedienen. De Dimplex Cassette serie zijn realistische 3D haarden, met zuinige LED-verlichting en deze inbouwhaard werkt op waterbasis. Het biedt u een duurzame en toch luxueuze optie voor elk interieur.

Met een handige navulbare watertank is deze haard ook praktisch in gebruik, perfect voor drukke locaties zoals appartementen, hotels en horecagelegenheden. Dus waar wacht je nog op? Kom eens langs in onze showroom in Almere en ontdek de nieuwe Dimplex OptiMyst Cassette 500 Multi Color.


Dimplex Cassette 500 Multi Color LED haard

- Elektrische Inbouwhaard / Inzethaard
- Drie dimensionaal Opti-Myst® vuur
- Nieuwste afstandsbediening & App control
- Volledig Afvoerloze haard zonder rookkanaal
- Navulbare oranje watertank (retail versie)
- Afmetingen en inbouwmaten Cassette 500

Opti-Myst Cassette 500MC met 3D vlammen

- Volledig met meerkleurig LED verlichting
- LED verlichting: Rood / Natuurlijk / Aqua-marine / Blauw / Violet
- De LED lampen zijn dimbaar
- Rookeffect in hoogte aanpasbaar
- Inclusief knapperend haard geluid
- Dit model wordt zonder houtset geleverd

Tegen meerprijs leverbaar:
- Leverbaar met waterpomp als er geen kraan gerealiseerd kan worden. (Basic en MC modellen)
- Leverbaar met een bijpassende  houtset van 50cm
- Leverbaar met een extra brede houtset van 73cm

Bezoek onze showroom met elektrische haarden van het merk Dimplex en Faber in Almere. Samen met een haarden expert ontdekt u alle mogelijkheden in het land van haardjes.