Aflamo Majestic 254 cm

Bent u op zoek naar de langste elektrische inbouwhaard verkrijgbaar? Bestel dan nu de Aflamo Majestic 100" met een lengte van maar liefst 254cm! Een zeer realistische sfeerhaard met één van de mooiste vuurbeelden in de markt leverbaar.Deze prachtige inbouwhaard heeft 3 verschillende vlam kleuren en is voorzien van de nieuwste technieken.

Door het Multi-color LED techniek biedt de Aflamo haard Majestic 2550 heldere en warme kleuren waardoor natuurgetrouwe vlammen ontstaan. Maak gebruik van de ingebouwde warme lucht verwarming, behaaglijk en stil.

Aflamo Majestic 182 cm

Op zoek naar een inbouwhaard zonder afvoerbuizen? Bestel dan de elektrische sfeerhaard Majestic 72 van Aflamo. Deze prachtige Majestic inbouwhaard is maar liefst 182cm breed met touch screen bediening in het glas verwerkt.

De Majestic 72 heeft een realistisch vlam effect die u in 3 verschillende kleuren kunt instellen. Het meerkleurig vlambeeld heeft warme en natuurlijke geronde vlammen die u aan een echte gashaard doen denken. De montage is eenvoudig door het Easyfix systeem. 
Bij de haard ontvangt u meerdere decoraties waaronder een luxe houtset en doorzichtige Cristal Ice cubes.

Aflamo Majestic 166 cm

Nieuw in Nederland, de 165 cm Aflamo Majestic . Een mooie en strakke inbouw haard voor aan de muur staat ook prachtig onder een televisie.

De Aflamo Majestic 165cm wordt compleet geleverd met 3 decoraties. Een houtset, Crisp Ice Stones en zwart kleurige kiezels zitten standaard in de verpakking. Ook deze elektrische haard van Aflamo is uitgerust met Smart Led Technology (SLT) waarmee mooie en heldere kleuren worden gemaakt. Bedien de haard met een luxe afstandsbediening op met het 'touchscreen' paneel die in de glasplaat is verwerkt.

Aflamo Majestic 152 cm

Nieuwste model, de Aflamo Majestic 152cm. Prachtig FULL LED inbouw sfeerhaard van 152cm breed. Deze schitterende elektrische inbouw haard is voorzien van Multi-Color vlameffect, de mooiste in de markt. De vlammen zijn levensecht en de haard beschikt over de nieuwste 3D technieken. Nog mooiere en intensere kleuren.

De Aflamo Majestic 60" heeft de beschikking over een behaaglijke kachel verwarming van maar lieft 1500 watt. Hiermee kunt een oppervlakte van ongeveer 30 vierkante meter mee verwarmen. Bijvoorbeeld uw zithoek of uw slaapkamer.

Aflamo Majestic 128 cm

Gaat u binnenkort een TV wand maken of laten maken? Dan mag de beste en meest realistische haard in de markt niet ontbreken. Aflamo haarden biedt u de Majestic Serie, bijvoorbeeld deze Majestic 50inch met een afmeting van 128cm. Samen met de Royal zijn dit de meest gekozen elektrische haarden in een Cinewall.

Een Cinewall of Media-wall is een voorzetwand waarbij u de televisie boven de sfeerhaard plaatst. Omdat de elektrische haarden van Aflamo niet heet worden, kunt u de televisiewand gewoon met MDF maken. Een ander groot voordeel van de Aflamo Majestic 50 is dat u geen lelijke roosters nodig hebt. Kies daarom Aflamo, beste kwaliteit en 2 jaar garantie aan huis. 

Aflamo Majestic 115 cm

Aflamo Majestic 1140. Een brede inbouw sfeerhaard van 114cm lang. Het beste en mooiste alternatief voor bijvoorbeeld een Dimplex Vega of Aflamo LED100. Allemaal afmetingen tussen 100cm en 115cm breed.

De Majestic 114cm maakt gebruik van Ultra Color power Leds, deze led lampen zorgen voor de juiste kleur en ambiance in uw elektrische led inbouw wandhaard. Standaard met Kiezels en Houtstammen, een luxe decoratie voor op het vuurbed.

De Majestic is makkelijk te bedienen met de handige afstandsbedienig of het touchscreen in het glas. Raak eenvoudig even het glas aan en de knoppen in het touchscreen worden zichtbaar.

Aflamo Majestic 66 cm

De kleinste telg in de Majestic serie van Aflamo. Dit is de 26inch uitvoering, in Nederlandse maatvoering is dat 66cm breed. Deze haard heeft alle uitstraling van zijn grote broers of zussen. De touch screen bediening zoals bij de grotere modellen ontbreekt hier op. 
De Majestic 26" is een premium Quality sfeerhaard met een schitterend vuurbeeld dat in drie warme kleuren instelbaar is. Bijvoorbeeld natuurlijk oranje of imitatie blauw van een gashaard.

De montage is eenvoudig. U kunt de haard ook aan de muur hangen. Een wandbeugel zit standaard in de doos. Uiteraard kunt u de elektrische haard ook inbouwen, net zo makkelijk. Pure luxury.

Aflamo Majestic 92 cm

Op zoek naar een sfeerhaard zonder afvoer? Dan bent u aan het juiste adres bij Aflamo. Bekijk een ruim assortiment afvoerloze elektrische haarden van topkwaliteit. Warme en natuurlijke kleuren kenmerken de Aflamo Majestic. Deze Majestic 36 van 92cm lang past bij een televisie van 92cm breed of iets kleiner. De haard kan geplaatst worden als een inbouwhaard of als wandhaard aan de muur.

De Majestic 92cm zal u niet vervelen. De vlammen stralen kwaliteit maar tevens ook rust en gemoedelijkheid. Koop uw Aflamo haard direct bij de fabrikant. Aflamo is premium Quality.